facebook
Kristina Kija kockar SKANDAL

Sloba pao u zaborav: Kija bacila oko na zgodnog odbojkaša!?

KRISTINA KIJA KOCKAR

SKANDAL – Mediji spekulišu da je srce pobednice prve sezone rijalitija Zadruga, osvojio poznati sportista.

Naime, Kristina Kija Kockar navodno gaji simpatije prema odbojkašu Aleksandru Okoliću sa kojim se već neko vreme čuje telefonom i dopisuje.

-Samo nekoliko ljudi u koje Kristina ima bezgranično poverenje zna da je ona zaljubljena u Aleksandra. Ne želi da se to pročuje u javnosti, a pogotovu da o tome pišu novine. Ona je prošla kroz težak period, tokom kojeg je njen ljubavni život bio neprestano u žiži javnosti, i nema nameru da ponovo doživljava to.

-Meni je rekla da joj se Aleksandar dopao već na prvi pogled, kada su se upoznali u jednom klubu u Beogradu, da je na nju ostavio veoma jak utisak i da joj se već sutradan javio preko Instagrama. On je malo fizički podseća na Slobu, ali nije to presudilo da joj se toliko svidi – kaže dobro obavešteni izvor.

View this post on Instagram

Iz knjige me zivih za kraj zauvek odjavi

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

-Koliko mi je poznato, Aleksandar je raskinuo sa Jelenom u novembru, baš kada je počeo da se dopisuje sa Kijom. Definitivno, Kristinu više na zanima Sloba, ne želi ništa s njim osim drugarskog odnosa, što je i sama javno rekla – kaže izvor, prenosi Telegraf.

loading...

POPULARNO

Loading…