Slađana Vujičić: Jedva sam izvukla živu glavu iz poplave!

546
SHARE

Slađana VujičićSCANDAL –  Poznata članica „Alegro benda“ Slađana Vujičić i njena porodica preživeli pravu dramu. Pevačoca je  jedva izvukla živu glavu u poplavljenom stanu u Obrenovcu.

Naime, voda je u ovom mestu došla čak do četvrtog sprata,a Slađa je sa roditeljima bila zarobljena tri dana. Zahvaljujući kolegama specijalcima iz SAJ-a, pevačica  i njena porodica su spaseni i zbrinuti u Beogradu.
Naša agonija trajala je od četvrtka do subote, gde smo u stanu koji se nalazi na četvrtom spratu u Obrenovcu bili zarobljeni zbog vodene stihije koja je pretila da nas proguta.  S obzirom na to da smo bez struje i vode bili dva dana, moja jedina komunikacija sa realnošću bila je putem laptopa, koji sam, na svu sreću, napunila i tako putem društvene mreže obavestila kolege da sam zarobljena.

 

Prvi koji su sa mnom kontaktirali bili su Adil, Ceca i njen menadžer Dejan, koji su mi ponudili pomoć i pružili nesebičnu podršku u najtežem trenutku u mom životu. Dejan je preko prijatelja nabavio čamac, pa je sa specijalcima došao po mene i moje roditelje i izbavio nas iz poplave u poslednjem trenutku, inače bismo stradali – rekla je pevačica  „Alegro benda“ .

loading...