SKANDAL – SORAJU fudbaler isekao po vratu i stomaku!

450
SHARE

soraja-vucelic-isekao-zvezdaSKANDAL – Popularna starleta Soraja Vučelić lakše je povređena kada je došlo do incidenta u jednoj vili na Senjaku posle provoda na „Fristajleru“

Naime, bivši fudbaler Crvene zvezde Stefan Mihajlović isekao je Soraju po vratu i stomaku zbog čega je ona završila u Urgentnom centru, saznaje Kurir.

Vučelićeva je za Kurir potvrdila da je do incidenta došlo u jednoj vili na Senjaku posle provoda na „Fristajleru“.

– Bila sam na „Fristajleru“ s društvom, bilo je najnormalnije veče, kao i uvek. Popili smo i nakon zatvaranja kluba otišli u jednu vilu na Senjaku, gde je bio i fudbaler Stefan Mihajlović. Zezali smo se, sedeli, pričali, smejali se… Nismo bili sami, i naše društvo je bilo tu. Kad sam pošla kući, Stefan mi nije dao da idem, hteo je još da ostanem. Ustala sam i krenula, a on me je povukao, malo smo se gurkali. Ne sećam kako je do toga došlo, samo sam u jednom trenutku osetila bol na vratu, a potom i na stomaku – rekla je Soraja.

– Tek kad sam videla krv, shvatila sam šta je uradio. Tvrdim da Stefan to nije namerno uradio jer on nije nasilnik, niti je imao nameru da se tako postavi prema meni. Prijatelji su me odmah odvezli u Urgentni, gde su mi lekari ukazali potrebnu pomoć. Osećam se dobro, što je najvažnije. Rane su mi zavijene i nisu ozbiljne – rekla je starleta.

loading...