SKANDAL! Sindi bivši suprug davio i udarao joj glavom o zid, ODUZELI JOJ DETE, a ON dobio samo uslovnu kaznu!

861
SHARE

Ivane Stamenković SindiSKANDAL – Bivši suprug Ivane Stamenković Sindi osuđen  na uslovnu kaznu zatvora u dužini od godinu i po dana.

Nikola Pavlović osuđen je bivšu modelsicu 2012. godine davio i udarao joj glavom o zid, kada je ona zadobila lakše telesne povrede.

Zabrinuta Sindi je nakon presute na ovu temu za “Pulsonline” izjavila:

– Nisam razočarana presudom jer je najvažnije da je ustanovljeno da je on nasilnik. Smatram da je po tom pitanju pravda zadovoljena. Ono šta ja postavljam pitanje državi: Kako je moguće da je jednom nasilniku dodeljeno starateljstvo? Mora da se promeni Zakon po kome bi se prvo ustanovilo da li je neko nasilnik pa tek onda da mu se dodeljuje dete.

Ivana Stamenković Sindi– Kakav je to sudski sistem u kojem dete daju ocu koji je majku davio u trudnoći i tukao je sa detetom u naručju?! To samo u Srbiji može, a za sve sam sudu odnela dokaze tokom postupka. Da li je normalno da mi veštaci kažu „pa nije bio nasilan nad detetom ako je nad Vama“, a to što mi je dete gledalo nasilje, to ne utiče?!

– Kakvi su to psiholozi koji ne razmišljaju kako će moja ćerka psihički podneti promenu i odlazak kod njega. Ko će meni da garantuje da će ona posle svega da mi bude normalna? Jesu li završavali fakultete da bi dobijali pare i tako odlučivali? – revoltirana je pevačica.

loading...