SKANDAL: Šabanov sin traži 20.000 evra da pljuje oca!

1236
SHARE

Robert Šaulić, Bojan Šaulić, Šaban Šaulić, vanbračni sin, novacSKANDAL – Vanbračni sin kralja narodne muzike Šabana Šaulića tražio 20.000 evra da ispriča istinu o odnosu sa ocem!

Njegov brat po majci Bojan je pozvao redakciju Kurira i ponudio susret s Robertom  Šaulić koji bi za veliku novčanu nadoknadu otkrio sve prljavštine popularnog pevača .

– Želim da ispričam sve što znam, zajedno s Robertom i našom majkom! Vidim da svašta izlazi po medijima, dosta tačnih, ali i netačnih stvari, a mi možemo da vam dokumentujemo sve što vas interesuje. Ali samo sa nadoknadom. Daću vam dokaze i poslati vam slike. Ispričaćamo vam sve o Šabanu i njegovom odnosu sa sinom.

PEVAČA NE ZANIMA VANBRAČNO DETE!

– Priložiću vam sve uplatnice, da narod vidi koliko je novca Šaban za sve ove godine davao sinu. Suma koju tražimo uopšte nije mala, ali jedino tako vidimo rešenje da se ta drama okonča i da sve izađe na videlo .

– Ispod 20.000 evra ne bismo pričali, ali sve ćete saznati, i to će vam se isplatiti. Drugačije nećete doći do pravih informacija. Ako dođete ispred naše kuće da sami istražujete, napraviću cirkus, a ako date pare, pristaćemo sve da vam kažemo, Robertov polubrat Bojan.

 

loading...