facebook
RADA MANOJLOVIĆ

SKANDAL! Radu Manojlović proganja moćan političar!

Rada Manojlović

SKANDAL – Popularna pevačica Rada Manojlović se našla u nezgodnoj situaciji zbog političara koji je po svaku cenu pokušavao da je razdvoji od dečka Harisa Berkovića!

Političar Radi šalje skupocene poklone, a odnedavno je počeo i da je proganja po nastupima.

– Rada je jedna od omiljenih pevačica naših političara. Svi je cene i poštuju, ali jedan je prešao sve granice. Verujte da njega ne zanima ni to što je u srećnoj vezi sa Harisom, sve bi dao da bude njegova. Njih dvoje su se upoznali pre pola godine na jednom privatnom veselju gde je Rada nastupala, ali ona nije obraćala pažnju na njega, niti mu je davala povoda da pomisli da među njima može da se rodi ljubav. Međutim, to njega nije sprečilo da joj se navalentno udvara – rekao je dobro obavešten izvor, prenosI Alo.

– Čim je videla od koga stižu darovi, zamolila je kurira da sve vrati na adresu s koje je poslato. Zatim je pozvala Harisa, koji je bio na tezgi u inostranstvu i rekla mu šta se dogodilo. Dečko joj je rekao da je pametno postupila što je vratila poklon. Političara to nije sprečilo da nastavi da je proganja.

POLUGOLA: Rada Manojlović se kod Amidžića pojavila u SEKSI kostimu, Ognjen ostao bez teksta! VIDEO

Rada Manojlović

– Danima ju je zvao, ali ona nije htela da mu se javi. Zato je na kraju otišao na jedan njen nastup. Tamo su pale teške reči – Rada je vikala na njega, bila je izričita i postavila ga je na svoje mesto. Objasnila mu je da je u srećnoj vezi sa Harisom i da tu ljubav niko ne može da uzdrma i zamolila ga da prestane da je proganja jer nikad neće biti s njim – završava izvor.

Pevačica je potvrdila da je političar proganja i da zbog njega imala probleme.

– Jao, ne želim da pričam na tu temu, imala sam baš veliki problem. Svi znaju da imam dečka i ne zanima me taj političar, niti bilo ko drugi. Danas svako daje sebi za pravo da se udvara ženi, to nije ništa neobično. Ali mene interesuju samo posao, nove pesme i publika. U stabilnoj sam vezi i nema potrebe da pričam na tu temu – bila je izričita pevačica.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics