SKANDAL! Potukle se Mira Škorić i Vesna Rivas!

1438
SHARE

Mira Škorić,  Vesna Rivas, tuča,  estrada,  folkerke, pevačiceSKANDAL – Poznate folkerke Vesna Rivas i Mira Škorić žestoko su se potukle!

Mediji su objavili da je i ncident je započela Škorićka tako što je u jednom intervjuu rekla da Rivasova ima noge debele kao balvani.

Ona je navela i da Rivasova ne ume da peva, već da riče.

Ta kaubojka me je na kvarno udarila otpozadi i počupala me! Poludela sam i svom snagom je udarila šakom u čelo. Trojica su me držala da je ne ubijem, tvrdi Rivasova

 

– Iz Crne Gore sam otišla pravo kod Raleta u studio, gde je već bila Mira. Njena prijateljica Cakana ju je obavestila da dolazim. Čim me je ugledala, prokomentarisala je u svom stilu: „Je l‘ to ona lajava pevačica?“

– Odbrusila sam joj: „Slušaj, možda jesam lajava, ali ne dam na sebe.“ Pošto nisam htela da lomim instrumente u studiju, pozvala sam kaubojku da se obračunamo napolju. Dok sam se okrenula, ona me je na kvarno udarila otpozadi, počupala me za šiške i kosu! Poludela sam! Cimnula sam se i svom snagom je udarila šakom u čelo! Prebledala je kao krpa! – ispričala je Rivasova u „Parovima“.

– Sva trojica su izleteli iz studija i stegli me tako jako da nisam mogla da mrdnem, 15 minuta je to trajalo. Pao mi je mrak na oči. Samo što su popustili, ja sam opet krenula na nju, a oni na mene. Smirivali su me i rekli da je najbolje da odem.

Mira Škorić,  Vesna Rivas, tuča,  estrada,  folkerke, pevačice – Sa mnom su bili i moji kučići, a kad ih je Mira videla, htela je štiklama da ih gazi! To me je tek razljutilo. Poslušala sam svoje prijatelje i otišla – ispričala je Vesna i predložila da se pozovu svedoci događaja.

 

loading...