facebook
Sanja Ðorđević

SKANDAL! Posle žestoke svađe, Sanja Ðorđević izbačena iz aviona!

Sanja Ðorđević

Sanja ÐorđevićSKANDAL – Popularna pevačica Sanja Ðorđević napravila je skandal kad se posvađala sa stjuardom u avionu.

Ðorđevićeva se iznervirala kad ju je stjuard opomenuo da ne sme da koristi mobilni telefon, pa je nakon žestoke svađe uz pratnju obezbeđenja napustila letelicu.

Iako je pevačica poznata kao miroljubiva i omiljena među kolegama na estradi, ona nije mogla da ostane smirena u ovoj situaciji.

Navodno je cela frka i haos nastali su zbog mobilnog telefona.

-Po sletanju aviona u Beograd, Sanja je izvadila aparat iz tašne u nameri da ga uključi. Tada joj je prišao stjuard i opomenuo je da to ne radi jer je telefoniranje zabranjeno. Neprestano joj je ponavljao da motori aviona još uvek nisu isključeni. Bila je baš neprijatna situacija.

Sanja Ðorđević-Svašta mu je rekla. Vikala je na njega, psovala ga, govorila mu da je nekulturan i nevaspitan i da njena noga više neće kročiti u njihove avione. Stjuard je tada ućutao, povukao se i pozvao obezbeđenje, koje je došlo i zamolilo Sanju da napusti avion zbog remećenja reda i mira. Poručila im je da će sa zadovoljstvom izaći napolje i da više nikad neće koristiti usluge njihove avio-kompanije, rekao je izvor za Kurir.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics