SKANDAL POSLE NOĆNOG PROVODA: BIVŠI UČESNIK “PAROVA” PRESEKAO VENE, CIMERKA IZ VILE MU SPASLA ŽIVOT!

1551
SHARE

Skandal, skandal, skandal novine, skandal rs, magazin skandal, NOVI SCANDAL, novine scandal, Scandal, SCANDAL NOVINE, SCANDAL VESTI, Skandal, SKANDAL NOVINE, SKANDAL TABLOID, SKANDAL VESTI, vesti skandal, www skandal, скандал, skandal, skandal novine, scandal novine, novine skandal, skandal tabloid, skandal magazin, ekskluziv novine, skandal vesti, magazin skandal, Srpske Novine Skandal, www.skandal, TELEGRAFSKANDAL – Poznati učesnik rijalitija Parovi, Denis Afrika je postao nerazdvojan prijatelj sa pobednicom “Snajki” Teodorom Radojičić.

Nakon što je napustio luksuznu vilu realityja oni su postali nerazdvojni, a sada mu je Teodora spasila život.

Atraktivna Teodora je bila Denisov gost u Bosni gde su se odlično provodili. Ipak, posle jednog noćnog provoda desila se veoma zastrašujuća situacija.

Popularni učesnik rijalitija Parovi je pod velikom dozim alkohola sebi presekao vene. Da nije bilo njegove prijateljice Teodore koja je pozvala Hitnu pomoć ko zna šta bi se desilo.

– Tačno je da je Tea bila u Bosni, bilo nam je do ja*a, ali takođe je tačno da mi je spasila život. Ne bih da govorim zbog koga sam isekao vene, ali ona je ta koja je dovela hitnu u moju sobu, kao i policiju i sigurno je da nije došla na vreme ishod bi bio tragičan po mene!
– Pod dejstvom alkohola i drugih supstanci rade se mnoge gluposti, ali sve je to život, hvala na brizi ali možda vam o ovome otkrijem više u “Parovima”, ali istina je da mi je Tea spasila život – rekao je Denis.

loading...