SKANDAL Policija zaustavila KARLEUŠU zbog prebrze vožnje i UTVRDILI da šest godina VOZI BEZ DOZVOLE!!?

2147
SHARE

Jelena KarleušaSKANDAL – Popularna pevačica i ćlanica muzičkog takmiččenja Zvezde Granda navodno već šest godina vozi bez vozačke dozvole!

Mediji su objavili da je saobraćajna policija u Beogradu zaustavila Jelenu Karleušu zaustavila zbog prebrze vožnje. Navodi se da je pevačica vozila 83 kilometara na sat iako je u toj ulici bilo dozvoljeno da se automobil kreće 50 kilometara na sat. Policajci su utvrdili da je popularnoj pevačici vozačka dozvola istekla čak 2010. godine.

Na licu mesta policajci su poplarnoj JL napisali kaznu zbog prebrze vožnje i prijavu za vožnju bez važećih isprava.

– Jelena je bila fina kada su je polcijci zaustavili. Dala je svoja dokumenta, a kada su je pitali zašto vozi bez važećih isprava, ona je pokušala da se opravda. Rekla im je da je zaboravila da joj je vozačka istekla. Pokušala je da šarmira policajce, obećala im je da će odmah da produži isprave, ali su joj oni rekli da moraju da je isključe iz saobraćaja i da joj pišu kaznu i prijavu – kaže izvor “Informera” iz policije.

Pevačica će morati da plati kaznu od 6.000 do 20.000 dinara i tri meseca će joj biti zabranjeno da upravlja motornim vozilom. Zanimljivo je da pevačica negirala da je napravila saobraćajni prekršaj i da već šest godina vozi kola bez važećih isprava.

loading...