SKANDAL: Nikoliju i Relju izbacili iz biznis-klase!

757
SHARE

Relja Nikolija Jovanović avion CirihSKANDAL – Ćerka popularne pevačice Vesne Zmijanac i njen izabranik izazvali skandal u avionu.

Pevačica Nikolija Jovanović i reper Relja Popovič napravili su skandal u avionu kada su se vrećali iz Ciriha za Beograd.

Naime, popularni par je kupio karte za jeftiniju, ekonomsku klasu, ali su po ulazak otišli i opušteno seli u biznis-klasu.

Članovi posade su ih  zamolili da se premeste, a oni su dramili, pa je neprijatna situacija potrajala.

“Svi mi koji smo se toga vraćali iz Ciriha za Beogradu morali smo da slušamo kako se Nikolika i relja raspravljaju tokom samog ukrcavanja. Prvo, kada su ušli u avion, seli su u biznis-klasu. Verovatno su videli prazna mesta, pa su poželeli da sede na tim mestima, iako za to nisu platili. Nakon što su seli i smestili se, došla je stjuardesa, koja ih je zamolila da pređu na svoja mesta u ekonomskoj klasi”

Čak ni nakon što im je članica posade ljubazno objasnila da ne mogu da sede na mestima koja nisu platili, oni su nastavili da se raspravljaju i ubeđujući da ostanu ma skupim sedištima. pričali su da tu niko ne sedi pa zašto ne bi oni. Pošto im je stuardesa ljubazmo objasnila da avion neće poleteti sve dok svi putnici ne budu na svojim mestima, oni su pristali da se vrate u ekonomsku klasu”, ispričao je izvor, prenosi Kurir.

Vesna Zmijanac, Nikolija, bebisiterke, kućne pomoćnice

OTVORILA DUŠU: Nikolija mi je godinama ZAMERALA to što su je odgajale bebisiterke i…

SKANDAL – Popularna pevačica  je u jeku popularnosti rodila ćerku Nikoliju, koju je kako bi išla na turneje ostavljala kod kuće. Folk zvezda Vesna Zmijanac se kao…
Emotivna veza, Nikolija Jovanović, Relja Popović

Nikolija otkrila kako reaguje kada Relju muvaju druge devojke!

SKANDAL -Popularna ćerka Vesne Zmijanac u emisiji “Ja to tako” ispričala kako reaguje kada Relju muvaj druge devojke. Nikolija Jovanović i Relja Popović imaju ćerkicu Reu,…
Vesna Zmijanac, Nikolija, odelo, spot, emisija , garderoba

NIKOLIJA POZAJMILA VESNINU GARDEROBU: Nosi mamino odelo staro 20 godina!

SKANDAL – Popularna pevačica, Nikolija Jovanović se u javnosti pojavila u modnoj kombinaciji koju je njena majka nosila tokom 1996. i 1997. godine! Nikolija je za snimanje…
loading...