facebook
ZABAVA

SKANDAL! Kija ŽIVI KOD SLOBE I VOZI NJEGOV AUTO, a Radanović je sve poruke koje mu je Luna slala pokazao ženi!?

SKANDAL – Prvu sezonu rijalitija “Zadruga” definitivno je obeležio ljubavni trougao koji su činili Kristina Kockar, njen suprug Slobodan Radanović i njegova sada bivša devojka Luna Đogani.

Po izlasku iz rijalitija  Luna i Sloba se ne viđaju, njihova priča i dalje interesuje javnost.

Ipak, izvor blizak Radanoviću je za Pink otkrio nekoliko veoma zanimljivih detalja, a između ostalog i da Kija živi kod Slobe u stanu!

– Kija i Boba su se po izlasku iz “Zadruge” ponovo zbližili, iako niko od nas nije verovao da je to moguće. Dopisivali su se po ceo dan, stalno su bili u kontaktu, a sada ona ponovo živi sa njim u njegovom stanu. Svi smo bili iznenađeni kad smo čuli to. Kija čak vozi i njegovu Škodu, koju je dobio zbog četvrtog mesta – kaže izvor blizak pevaču.

– Sada mi je žao Lune što se i dalje ponižava. Ona mu je pisala, a on je sve poruke pokazao Kiji i rekao joj da može Lunu da ima kad god poželi. Po svemu sudeći, ona se još nada da će tu nešto biti, jer je pre neki dan bila na Draginjinom rođendanu, a meni sve miriše na definitivno pomirenje Kije i Slobe – rekao je izvor za portal Pink.

 

loading...

POPULARNO

Loading…