SKANDAL JELENA KARLEUŠA POZIVA NA UBISTVO ŠEŠELJA: Nadam se da će te neki Zveki zveknuti!

1211
SHARE

Jelena Karleuša, Vojislav Šešelj, Zvezdan Jovanović Zveki, ubistvo, sukob, svađaSKANDAL – Popularna pevačica nastavila sa medijskim ratom.

Pevačica Jelena Karleuša je toliko zakuhala da otvoreno preti lideru radikala!

– Ološu, bio si u zatvoru pola svog mizernog života! Zato što si najveće srpsko zlo, koje je naš narod guralo u ratove i mržnju! Zato što si pljačkao i zato što su ti ruke krvave do ramena, rekla je Karleuša.

Za Jelenu Karleušu je Vojislav Šešelj prvo rekao da „loše peva, loše izgleda i loš je čovek“, a ona mu uzvratila da je „pi*ketina koja napada žene“ i da se „pripazi da se ne oklizne na koru od banane“,

 

– Karleuša je ovom izjavom potvrdila sve ono što sam rekao za nju! Je l‘ to neka dama? Naravno da nije. Je l‘ se tako ponaša jedna majka i supruga? Ne ponaša se sigurno! Je l‘ zna da peva? Ne zna uopšte. Ona je običan fukoš i ološ! Nema glas, nema mozga, nema ništa kvalitetno. Dvadeset godina peva i ništa nije naučila.

 

– Ja znam samo onu njenu pesmu kad nakači avetinjske rogove na sebe i peva o nesanici. „Insomnija“, kako se već zove. Pošto ne zna da peva, ta pesma ništa ne predstavlja. Onda se maskirala u neku nečistu silu, doduše, to i odgovara njenom karakteru.

Jelena Karleuša, Vojislav Šešelj, Zvezdan Jovanović Zveki, ubistvo, sukob, svađa– Te njene pretnje da pazim da se ne okliznem na koru od banane su smešne. Pa ja se nisam plašio ni njenog oca Dragana Karleuše kad je bio na vrhuncu moći, već sam raskrinkao njegove kriminalne afere. Krao je arheološke nalaze, pa to preprodavao po Evropi – rekao Vojislav Šešelj, a prenosi Kurir.

Kad je popularna JK čula da je Šešelj u njihov medijski rat upleo njenog oca, udarila je još žešće:

– Ološu, moj otac, da nije pošteni policajac, bio bi u zatvoru, ne bi živeo na splavu i vozio auto star 18 godina! Ne bih mu ja davala novac da plati struju! Ali zato si ti, ološu, bio u zatvoru pola svog mizernog života! Zato što si najveće srpsko zlo, koje je naš narod guralo u ratove i mržnju! Zato što si pljačkao i zato što su ti ruke krvave do ramena! Za tebe ja nisam dama, ja sam neko ko će ti je*ati mater! Jer su očigledno u ovoj zemlji svi pi*ke koje ćute i dozvoljavaju da se psihopata kao ti slobodno šeta Srbijom!

– I ponoviću, zbog tvog likovanja i radovanja zbog ubistva Zorana Đinđića, nadam se da će i tebe neki Zveki zveknuti! Ali ne snajperom, već polako, da patiš kao oni kojima si naudio! – rekla je Jelena Karleuša, očigledno aludirajući na Zvezdana Jovanovića, koji je osuđen za ubistvo premijera.

loading...