SKANDAL -JELENA KARLEUŠA simulira ORALNI SEKS i priča kako voli da joj ližu…. VIDEO

4112
SHARE

Jelena KarleušaSKANDAL – Video snimak nastao je pre više od deset godina, a sada je “zapalio” društvene mreže.

Na videu Jelena Karleuša simulira oralni seks prstom, dok je suprug Duško Tošić snima.

Povodom mnogobrojnih medija u BiH koji objavljuju kao udarnu vest moj “kućni video”, imam da kažem sledeće:

– “Reč je o videu starom 10 godina, koji nije kućni već snimljen u kafiću. Snima me moj tadašnji dečko, a sadašnji suprug Duško. U videu kažem da volim da mi liže ribicu i guzu. i to kažem njemu, nisam dala dozvolu medijima da objavljuju nešto što sam rekla privatno. Perverznjaci jedni!

– E sad! Ja moram da kažem da to nije istina. Mislim to…. da volim… da mi liže…. prava istina je da ja to obooooooožaaaaaavaaaaaam!!!!! i trudim se da mi pričinjava to zadovoljstvo što češće! Jer obožavam!!!!! Obožavaaaaaaam!!!! A to je samo početak onoga što ja obožavam! Dragi mediji, kada bih vam rekla šta još obožavam, verovatno bi me grom pogodio!!!!! I umrla bih srećna jer sam radila sve ono što obožavam!!!!! A obožavam i vas da zajebavam.

– E tako. idem da gledam ligu šampiona posle, pa ako tim mog muža pobedi, radiću i ja njemu nešto što on obožava a vi znate šta!
P.S(I izvinite ako su reči RIBICA i GUZA i PU*ENJE mnogo vulgarne… vi ne gledajte kako to izgovaram i ne radite isto to u svoja četiri zida)

loading...