SKANDAL Dara Bubamara na svadbi krala novac od kolega!

1039
SHARE

Dara BubamaraSKANDAL – Popularna pevačica Dara Bubamara je navodno krala novac od kolega muzičara na romskoj svadbi.

Mediji su objavili kako je popularna pevačica bakšiš krila  u grudi i sandale kako muzičari ne bi videli.

Dara Bubamara je pokušala da izbegne da podeli bakšiš sa kolegama, ali je navodno dobila snimak kojim ju je tajanstvena osoba ucenila.

– Dara je pre par dana pevala na jednoj romskoj svadbi, a na svom Instagram profilu okačila je sliku kao da je u nekom klubu. To ona radi često.

– Verovatno se stidi toga što peva na romskoj svadbi, nema šta drugo da bude u pitanju. A tu najveći novac uzima, čak i krade – kaže izvor sa lica mesta koji je snimio Daru dok je krala novac.

Dara je pevala svoj hit “Porše karera” i gosti su joj dali dosta novca direktno u ruke. Onda je ona taj novac stisla jako mikrofonom, pazeći da je niko ne vidi.

Dara Bubamara– Posle par sekundi uzela je taj novac i strpala ga u grudi, onako pogrbljena kako bi mogla lakše da ugura sve. Kada je to uradila, tek onda se okrenula prema kameri, kao sve je čisto. Tako je namazano to uradila, da nemam reči

Odmah sam ukapirala šta radi, zato sam i snimila telefonom, jer je stvarno sramota šta žena radi i kako krade. Nakon nekog vremena isti gost joj je dao ponovo bakšiš, baš dosta novca u ruke, te je ona namazano napravila gužvu oko sebe sa gostima, spustila se dole i stavila par hiljada u sandalu.

 

 

loading...