facebook
SKANDAL

SKANDAL DANIJELA PRIZNALA: Evo koliko su mi platili seks sa Zmajem!

Zmaj od Šipova, Danijela Poplićanović, paroviSKANDAL – Atraktivna starleta Danijela Poplićanović dobila 1.500 evra za seks sa Zmajem od Šipova.

Naime, mediji su objavili da je starleta u dogovoru sa produkcijom rijalitija Parovi, uspešno obavila zadatak, da Iliju Grahovca vrati u prvi plan, što je i bio cilj televizije Hepi.

Navodi se da je produkcija tovog rijalitija mesecima tražila ženu koja će pristati na seks sa Zmajem od Šipova.

– Hepi je po svaku cenu želeo da Zmaja opet učini interesantnim, a kako seks sve prodaje, smislili su da mu nađu neku ženu s kojom bi imao seksualni odnos, pa makar samo jednom! Ali to nije bilo tako lako, jer nijedna od prijavljenih kandidatkinja nije htela ni da ga pipne, a kamoli da legne s njim!

– Kad se Danijela prijavila za učešće, odmah im je rekla da je spremna na sve, a njihov uslov za njen ulazak bio je seksualni čin s Grahovcem. Onda je palo cenkanje – rekao je izvor iz produkcije „srećne televizije“.

Atraktivna Danijela Poplićanović je za medije na ovu temu navela:

– Tačno je da sam dobila novac za seks sa Zmajem! Nije se baš proslavio, ali nema veze, sad mi baš nedostaje. Ponovo bih ušla u „Parove“ i spavala s njim, ali i s bilo kojim drugim muškarcem, ako dobro plate. Ja sam se pokazala u pravom svetlu i ponosna sam zbog toga. Želim da me ljudi prepoznaju na ulici i da se fotografišu sa mnom – rekla je Danijela za Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics