Aleksandra Prijović SKANDAL

SKANDAL Aleksandru Prijović u sobi napali pijani Rusi, upalo obezbeđenje, izbila opšta frka!

SKANDAL – Popularna pevačica Aleksandra Prijović je doživela neprijatnost kada su joj u apartman upala dva pijana Rusa, čiji je apartman bio tik do njenog i Filipovog!

Aleksandra je još uvek spavala kada su joj u apartman u hotelu u kojem je spavala upala dva pijana Rusa koji su se oko 10 časova ujutru vratili iz provoda.

Rusi su navodno bili toliko pijani da su jedva stajali na nogama!

– Ono što znam jeste da je Aleksandra spavala kada su joj ušli u sobu, minut nakon što je Filip iz iste izašao kako bi poručio doručak. Počeli su da urlaju, Aleksandra je skočila i počela da vrišti. Odmah je uhvatila telefon i zvala recepciju jer nije znala gde je Filip. Obezbeđenje je za minuta stiglo do njenog apartmana, ali su pijane ljude jedva izbacili napolje – rekao je izvor.

MUŠKARCI ZINULI! Aleksandra Prijović obukla prekratku haljinu i pokazala čime raspolaže!

– Jedva su izašli iz sobe! Aleksandra je bila toliko uznemirena da ni Filip, kada je dotrčao, nije mogao da je smiri. Ta vika i nepoznati ljudi u sobi su je probudili, bila je istraumirana, nije znala šta se dešava!Pritom, ništa ih nije razumela jer su stranci. U jednom trenutku su hteli da zovu policiju, ali je ipak sve prošlo bez toga. Međutim, momci su odmah izbačeni iz hotela – objašnjava izvor Telegrafa.

Aleksandra Prijović
Aleksandra i Filip su se istog dana vratili na jahtu

Loading…