Sindi i Soraja se tukle u klubu!?

375
SHARE

sindi-sorajaSKANDAL – Atraktivna Ivana Stamenković Sindi jedva izvukla živu glavu u noćnom provodu. Na popularnu Sindi nasrnula je anonimna devojka u jednom klub u koji je došla sa pevačicom Sorajom Vučelić.

devojke su pile koktele i super se zabavljale, a onda se pojavila devojka koja je krenula da gura starletu.

Izvor koji se našao na licu mesta je na ovu temu rekao:
Sindi je sa Sorajom prolazila kroz masu, kada je prošla pored jedne devojke koja ju je gurnula, a zatim je uhvatila za kosu i počupala. Soraja je bila u šoku, ali devojka je nastavila da se raspravlja. Nije joj ništa drugo preostalo osim da se brani, pa je i ona krenula da čupa nepoznatu devojku.

Videvši da se stvorila gužva i da je neka tuča u toku skočilo je i obezbeđenje koje je rastavilo Sindi i tu devojku. Ona je odmah izbačena iz kluba, a ni Ivana se nije dugo zadržavala, popila je piće i sa Sorajom napustila klub. Bivša modelsica se nakon incidenta drugaricama pravdala da ne zna koji je razlog što je devojka napala i da joj nije jasna pozadina cele priče.
Soraja je išla iza Sindi i odmah je skočila da brani drugaricu. Ona je uhvatila devojku za ruku i pokušala da je skloni od Sindi. Sva sreća, pa nije došlo do većeg incidenta i niko nije povređen – rekao je izvorza medije.

loading...