Silikonska kraljica uhapšena zbog prostitucije

498
SHARE

Tijana Đuričić SKANDAL –  Aktuelna “kraljica silikona” Tijana Đuričić pozvana u beogradsku policiju na saslušanje zbog bavljenje prostitucijom.

Kraljica silikona je nekoliko sati davala iskaz kod sudije za prekršaje, a svedok je potvrdio o pružanju seksualnih usluga za novac.

Tijana je u toku jučerašnjeg dana pozvana na saslušanje u sedište beogradske policije jer su postojala operativna saznaja da se bavi prostitucijom. Nakon što je u stanici dala svoj iskaz u svojstvu građanina , kasnije je sprovedena kod sudije za prekršaje. Na osnovu prikupljenih dokaza, ali i iscrpnog davanja iskaza jednog svedoka koji je potvrdio navode, dokazano je da se bavi najstarijim zanatom .

Nakon što je utvđeno da je pružala seskualne usluge za novac, sudija prekršajnog suda je Tijani sinoć odmah izrekao presudu i odredio joj kaznu od 40.000 dinara i 10.000 dinara zbog fiktivnog prebivališta. Silikonska kraljica nije kod sebe imala taj novac, te je pozvala blisku osobu i zatražila da joj se donese pomenuta suma – rekao je za medije blizak izvor istrazi.

silikonska_kraljica

 

loading...