SILIKONI JOJ DOŠLI GLAVE: Soraja zbog zdravlja smanjila GRUDI!!

754
SHARE

Soraja Vučelić, silikoni, samnjivanje grudi, operacijaSKANDAL – Popularna starleta Soraja Vučelić preterala sa implantatima koji bi je mogli koštati zdravlja.

Starleta se obratila lekarima koji su je savetovali da smanji grudi , što je ona i učinila u jednoj beogradskoj privatnoj klinici.

“Svi znate Soraju kao osobu koja voli da ističe svoje atribute, ali izgleda da će tome doći kraj. Ona je nedavno bila na rutinskom pregledu i lekari su joj rekli da ima prevelike implantate u grudima, zbog čega bi mogla kasnije da ima ozbiljne probleme, pa i da će doći do pucanja silikona. Kako nije želela da stvari prepušta slučaju, ona je odmah zakazala operaciju”

“Ona je na operaciju otišla baš mirna, jer zna da to radi zbog sebe. Uz korekciju grudi, odlučila je da smanji i usne, kako bi izgledale što prirodnije. Ona je u sredu otišla u kliniku, a operacija je prošla dobro. Sada mora da miruje i da sluša savete lekara kako bi se što pre oporavila i vratila svojim obavezama. Kako ona voli da se fotografiše, morala je da se slika pred odlazak na operacioni sto. Ne znam koliko će trajati oporavak, to zavisi od osobe do osobe. Ona je veoma odgovorna, tako da će slušati sve što joj lekari budu rekli i toga će se pridržavati.”,  rekao je izvor blizak Soraji, prenosi Kurir

Popularna Soraja je na ovu temu za Kurir navela:

“Istina je to što ste čuli. Trenutno nisam u mogućnosti da previše pričam, pa se čujemo čim se budem oporavila. Samo ću vam reći da sam srećna što sam ispravila ovu grešku i da mi se veoma sviđa kako sada izgledam”, rekla  je Soraja.

Soraja Vučelić

Soraja pokazala ogromne grudi, ali njena DRUGARICA je hipnotisala muškarce!!

SKANDAL – Atraktivna starleta, Soraja Vučelić ponovo je aktivna u noćnom životu. Starleta koristi svaku priliku da se pokaže u provokativnom izdanju, te nastoji da…
loading...