SEVERINA STIŽE U GUČU!

462
SHARE

severina, guca, igor kojic, trubaciSKANDAL – Srpska snajka Severina Kojić priprema spektakl u Guči.

Naime, mediji su objavili da će Severina 14. avgusta nastupiti u Guči, a pevačica je otkrila da se posebno raduje tom nastupu baš zato što joj je suprug iz Srbije.

“Volim što dolazim u Guču, pa meni je suprug iz Srbije, naravno da se radujem što ću pevati pred celim svetom koji se okuplja na saboru. Čula sam da je to veoma lepa varoš, a sam festival odiše pozitivnom energijom, tako da mogu samo obećati fantastičan provod”, najavila je Severina.

Severina zapalila internet provokativnim fotografijama!

Organizator koncerta Dobrivoje Marinski je naveo kako je pevačica veoma skromna, te da je izrazila želju da na saboru proba svadbarski kupus.

“Ona je tako skromna osoba, rekla je da ne želi nikakav poseban tretman, samo ono osnovno, najnormalnije. Tamo gde su obični ljudi, tu sam i ja, tako da nemojte se ništa posebno truditi oko mene, rekla je. I izrazila je želju da proba te saborske specijalitete, među kojima je na prvom mestu svadbarski kupus”, istakao je organizator koncerta Dobrivoje Marinski.

ESTRADNI RAT: Karleuša NAJSTRAŠNIJE popljuvala Severinu!

Završnog dana Sabora trubača nastupiće na ovom dogoađaju pojavit će se i popularni pevač Miroslav Ilić. Celovečernji šou posetioce će koštati simboličnih 800 dinara.

loading...