Severina kupuje stan u Beogradu!

289
SHARE

Severina VučkovićSKANDAL – Poznata hrvatska pevačica, Severina Vučković kupuje dupleks u elitnom beogradskom naselju Dedinje.

Severina namerava da početkom sledeće godine useli u svoj dupleks, te na taj način izbegne stalno odsedanje po hotelima.

Severini je dosadilo da svaki put odseda u hotelu kada dođe u Beograd. Zbog posla bar sedam dana u mesecu boravi u Srbiji, a i rođena sestra joj živi ovde. To je bio glavni razlog da počne da se raspituje o kupovini nekretnine u našoj prestonici.

Seve je već arhitektima prosledila nacrt stana kako bi mogli da projektuju enterijer. Nije imala preterane želje, osim da dečja soba bude što veća i prilagođena potrebama njenog sina.
Zanimljivo je dodati da će zgrada posedovati i teretanu, kao i lični lift. Samo pet stanova nalaziće se u zgradi i nijedan neće biti manji od 100 kvadratnih metara – rekao je anonimni izvor za medije.

Nedaleko od pevačicine zgrade, nalazi se i stan popularne Nataša Bekvalac, koja se skoro i uslelila. Severina će još za komšije imati i Ildu Šaulić, kao i Ognjena Amidžića. Verujemo da će ovom poznatim ličnostima biti veoma zanimljivo kada se nađu kod nekog na kafi.

loading...