Sergej Trifunović PIJAN slao poruke BIVŠOJ!

600
SHARE

Sergej TrifunovićSKANDAL – Poznati glumac kao gost u emisiji Ivane Baltić Aleksić, “Ja to tako”, otkrio  detalje iz privatnog života, o kojima do sada nije pričao.

Glumac Sergej Trifunović je prvo odgovorio na pitanje da li je za ili protiv braka.

Nisam siguran u to potpisivanje papira. U zajednicu da, jer je neophodna, čovek ne može da živi sam. Mislim da taj papir nije neophodan za zajednicu. Znam mnogo ljudi koji su zajedno i bez tog papira”, rekao je Sergej.

Voditeljka je pitala popularnog glumca da li je poslao bezobrazan SMS pogrešnoj osobi.

“Sigurno da jesam, sto hiljada posto jesam poslao. Ne mogu da se setim, ali poznajući sebe, sigurno da jesam“, ispričao je Trifunović.

“Veoma moguće da se to dogodilo, ne mogu ni toga da se setim, ali sigurno da se dogodilo”, rekao je Trifunović i otkrio da je bivšoj devojci pijan poslao poruku.

Da li postoji neko ko to nije uradio. Naravno da jesam“, ispričao je popularni glumac.

Sergej Trifunović

Glumac, Informer, Sergej Trifunović

Sergej Trifunović HEROJ!! Spasao kasirku OD NAPADAČA!!

SKANDAL – Poznati glumac u jednoj beogradskoj prodavnici spasao kasirku koju je napao nepoznati muškarac Sergej Trifunović se zatekao u mini-marketu gde je reagovao kao munja i od…
Sergej Trifunović, revija , Vanja Mijatović

Sergej Trifunović napravio SKANDAL na humanitarnoj reviji zbog Vanje Mijatovic! VIDEO

SKANDAL – Popularni glumac je odlučio da napusti reviju kada je odslušao početak pesme poznate pevačice. Sergej Trifunović je je ustao iz prvog reda i izašao napolje samo par…
loading...