Selma Bajrami muž brani da vidi sina!

747
SHARE

Selma BajramiSKANDAL – Popualrna pevačica, Selma Bajrami primljena u bolnicu kako bi operisala endrometriozu.

Pevačica prvih dana nove godine prolazi kroz pravi pakao jer je osim operacije muči i tp što joj bivši suprug Mujo Mušić zabranjuje da vidi sina Darisa.

– Trenutno prolazim kroz životni pakao jer je moj sin Daris poslednjih šest dana kod svog oca, koji ne želi da mi pošalje ni fotografiju mog mezimca kako bih ga videla pre operacije. Prema dogovoru, Daris je za vreme praznika trebalo da bude kod njega, a ja sam mu slala poruke kako bi mi poslao fotografije, što on nije želeo da učini. Poslednjih godina imam velike probleme sa njim zbog toga što ne poštuje nijedan dogovor. Trebalo bi da se u februaru konačno razvedemo i da mi više ne pravi probleme.

– Imam zakazanu operaciju, to je nešto što vučem još od porođaja i zbog poslovnih obaveza nisam mogla da je uradim. Koliko znam, to nije ništa opasno, obična rutinska operacija uklanjanja masnog tkiva. Mnogo sam emotivna i poslednjih dana me sve ovo dosta pogađa, pogotovo ova situacija sa sinom. Htela sam da ga vidim pre operacije, ali u tome nisam uspela i baš mi je loše zbog toga – navela je pevačica.

loading...