SEKA ALEKSIĆ: Želim JOŠ DECE!

423
SHARE

Seka Aleksić, pevačica, deca, Jakov, Veljko Piljkić, beba, majkaSKANDAL – Popularna pevačica kao gost u emisiji “Ami Dži šou” morala je da pristane da odgovori na malo neprijatnija pitanja.

Voditelj je pitao Seku Aleksić šta je najružnije što je učinila nekoj osobi, a ko ne odogvorili pevačica bi morala a pije određeno alkoholno piće, a da ne zna koje.

Popularna Seka je rešila da prizna da je u životu napravila malu pakost nekoj osobi i to ni manje ni više nego svojoj koleginici.

– Jednoj koleginici koja je pevala u bendu, a sada nije poznata, ime ništa neće značiti. Uvek me nervirala što kasni, ali je bilo mnogo teško da je čovek probudi, i onda mi siđemo gde gostujemo i ja počnem da pevam, a ona dođe nakon pola sata.

– Na kraju mi uzemo isto love. Pošto smo zajedno bile u sobi, ja sam joj pravila “pucke”, kada između prstiju staviš papir, pa zapališ da gori. Vrištala je kada je ustala, našalila se popularna pevačica.

Seka Aleksić nedavno je rodila sina Jakova, te je pričala i o svom iskustvu kao majka.

 

Moji dečaci gledaju mamin spot u emisiji #premijera #rtvpink

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀SEKA ALEKSIĆ ⠀⠀⠀⠀⠀ (@seka_aleksic)

Pevačica je izjavila da sa svojim suprugom Veljkom Piljkićem želi još dece, ali da ništa ne planiraju.

Naravno želim još dece, ali ništa ne planiramo, to dođe samo od sebe“, rekla je Seka.

Za 24h vise od 1milion…😁 hvala mojoj divnoj i savrsenoj ekipi koja je radila na ovom projektu! Poslusajte kompletnu pesmu na mom yt kanalu (link u biografiji) ❤

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀SEKA ALEKSIĆ ⠀⠀⠀⠀⠀ (@seka_aleksic)

loading...