SEKA ALEKSIĆ STOP NASILJU !! Ovako izgleda PRETUČENA Seka Aleksić!

1492
SHARE

Seka Aleksić, žene , nasilje ,stop nasilju ,nasilnici , batineSKANDAL – U saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju “Stop nasilju”.

Ovoj akciji se pridružila i popularna pevačica Seka Aleksić s porukom da žene ne treba da trpe nasilje, jer izlaz uvek postoji.

“Svakako želim da poručim svim ženama da treba da prijave nasilnika, to su neke stvari koje su neprirodne i smatram da svako ima pravo na svoju slobodu. Bogu hvala, nisam imala iskustva s porodičnim nasiljem, niti je neko u mojoj okolini imao, ali ova akcija Kurira protiv nasilja nad ženama svakako je nešto što mora da se podrži.

Ako mi kao javne ličnosti, kao neko ko ima uticaj na široke narodne mase, nećemo to da uradimo, onda zaista ne znam ko će. Ne znam razlog zašto se žene plaše da prijave nasilje jer ja nisam imala takvo iskustvo. Svakako želim da poručim svim ženama da treba da prijave nasilnika, to su neke stvari koje su neprirodne i smatram da svako ima pravo na svoju slobodu.

jakov piljikić, Seka Aleksić, Veljko Piljikić

GOLA SEKA ALEKSIĆ drži sina Jakova u naručju! (FOTO)

SKANDAL – Poznata pevačica Seka Aleksić ponovo iznenadila fanove koji je prate na društvenim mrežama. Aleksićeva je objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj pokazuje kako…
Mama, Pevačica, Seka Aleksić, Veljko Piljikić

Kad se skine mama Seka! Njene GRUDI su sada OGROMNE!!

SKANDAL – Poznata pevačica Seka Aleksić se porodila pre nepuna dva meseca i za veoma kratko vreme ona je dovela kilažu na zavidan nivo. Pevačica redovno objavljuje fotografije na…
loading...