facebook
Featured SKANDAL SKANDAL NOVINE

SEKA ALEKSIĆ SPASLA DARU OD DEPRESIJE: Pomogla joj u teškim trenucima!

Dara Bubamara, Seka Aleksić, manastir, spas, savet, kriza, problemi, brak

Dara Bubamara, Seka Aleksić, manastir, spas, savet, kriza, problemi, brakSKANDAL – Popularna folk pevačica, Dara Bubamara se nedavno se našla u centru skandala zbog eksplicitnih fotografija koje su dospele u javnost.

Zbog problema sa razvodom pevačica je odlučila da spas potraži u manastiru, a spekuliše se da joj je to savetovala koleginica Seka Aleksić.

Izvor blizak Dari Bubamiri je na ovu temu rekao:

“Seka joj je odmah sugerirala da ide u manastir kazavši joj da će se u potpunosti opustiti i da će “izlečiti” dušu. Istakla je da će joj razgovor s monasima prijati. Dara ju je odmah poslušala. Sve se to na kraju ispostavilo kao odlična ideja te je Dara dugo zahvaljivala Seki”, prenosi Kurir.

Bubamara šutira penale, ogromne grudi skaču, a zbog imena na njenom…

Dara Bubamara, Seka Aleksić, manastir, spas, savet, kriza, problemi, brak
Popularna pevačica se oglasila na ovu temu:

“Do sada nikada nisam imala takvih problema u životu. Sa Milanom sam u korektnim odnosima nakon svega, uspeli smo da pronađemo zajednički jezik i više nemamo problema. Po preporuci prijateljice otišla sam u manastir i razgovor sa monasima mi je dosta pomogao. Ispovedam se i uz razgovor sa monahom uspela sam da rešim brojne probleme. Znam da će me mnogi osuđivati što ovo iznosim u javnost, ali smatram da svaka osoba kada ima problema treba da poseti sveto mesto i u njemu nađe spokoj”, kazala je Dara.
“Nisam od onih osoba koje kada im se nešto dogodi u životu, padnu i klonu duhom. Naprotiv, jaka sam da sve iznesem na svojim leđima. Ne plačem, jer to ne znam da radim, gledam da u tom mračnom tunelu pronađem put do svetla i izađem kao pobednik. Manastir mi je pomogao da sve iznesem na leđima i uspešno rešim”, završava pevačica.

loading...