SEKA ALEKSIĆ NA METI PREVARE: Sram te bilo, balavče jedan lažljivi! Nevaspitani stvore!

1348
SHARE

Seka Aleksić, prevara, lažljivac , dopisivanje, Instagram , prepiska , pobesnelaSKANDAL – Popularna pevačica Seka Aleksić na društvenim mrežama podelila fotografiju i otkrila da će zbog ove prevare biti angažovana policija.

Pevačica se našla se na meti prevare jednog mladog muškarca, te je objavila prepisku sa dečkom od 18 godina i u kojoj se navodno plaši da je muž ne uhvati.

– ije bolest sve što boli! Klina cod 18 godina Adis Adrović iz Novog Pazara napravio je ovu fotku i hvali se da se dopisivao sa Sekom Aleksić! Većini svojih prijatelja je poslao ovu fotku i nekoliko njih mi je javilo šta se dešava! Sram te bilo, balavče jedan lažljivi!

Seka Aleksić, prevara, lažljivac , dopisivanje, Instagram , prepiska , pobesnela– Nevaspitani stvore! Super je što si ostavio i ovaj broj telefona , policija će te lakše locirati! Nadam se da će ti roditelji ivi vudeti, i da ćeš imati adekvatni odgovor za ovu laž i za takvo ponašanje! Sram te bilo, budalo! Molim sve divne ljude iz Novog Pazara da se potrde da ovo dođe što pre do tvojih roditelja, policija će se svakako potruditi”, napisala je Seka Aleksić.

loading...