Seka Aleksić emotivnom porukom najavila povlačenje sa scene!

983
SHARE

Seka Aleksić, TrudnoćaSKANDAL – Popularna pevačica, Seka Aleksić je na društvenim mrežama objavila emotivnu poruku, te navela da se povlači sa scene.

Budući da će uskoro postati majka, Seka je na društvenim mrežama napisala sledeće:

– Moj odmor za dva dana počinje… Želim da se zahvalim svojoj publici koja uvek verno stoji ispred mene i šalje mi toliku ljubav! Neopisiv je osećaj videti vas u tolikom broju, sa očima punim ljubavi i poštovanja prema meni i onome što radim svih ovih godina. Zahvaljujem se svom bendu koji je, malo je reći najbolji, možda za nekoga nije najbolji, ali ono što oni rade i kako se odnose prema poslu mene čini mnogo srećnom! Ne moraju biti najbolji muzičari, meni je mnogo važnije da su najbolji ljudi. Zato trajemo punih osam godina. Hvala vam momci! – napisala je Seka i dodala:

NARASLE U TRUDNOĆI: Seka Aleksić u MALOM bikiniju pokazala JOŠ BUJNIJE…

– Veliku zahvalnost dugujem svim klubovima u kojima smo veselili ljude širom EX YU. Zahvaljujem se svim medijima koji su objektivno vršili svoj posao i prenosili vesti koje se tiču mene i mog života. Iskreno se nadam da me na ovoj pauzi nećete zaboraviti. Svim, svim saradnicima (da ne nabrajam jer bi spisak bio mnogo veći od ovog kompletnog teksta) beskrajno hvala na svemu! Spremna sam za divnu pauzu, nikada dužu u mojoj karijeri, ali onu najlepšu. Posle toliko godina priželjkivanja (ne borbe kao sto to neki kazu) Bog je poslao u pravo vreme najlepsi zivotni dar mom Veljku i meni. Ne brinite, u pauzi ću snimati nove pesme kada mi vreme dozvoli i sredinom iduće godine, moja ekipa saradnika i ja ćemo vas obradovati novih hitovima. Sve vas volim i ljubim, beskrajno!

P.S. Na društvenim mrežama ću normalno “visiti” – zaključila je ona.

loading...