SAŠA POPOVIĆ ODLOŽIO FINALE ZVEZDA GRANDA!

1696
SHARE

Zvezde Granda, Sarajevo, finale, superfinaleSKANDAL – Grand produkcija objavila da će zbog dobrih međunacionalnih odnosa, superfinale biti održano u petak 15. jula u Zetri.
Iako je ranije objavljeno da će se takmičenje “Zvezde Granda” održati u Sarajevu 13. jula, finale je zakazano dva dana posle obeležavanja 21. godišnjice stradanja muslimana u Srebrenici.

“U interesu dobrih međunacionalnih odnosa, u cilju afirmacije muzike i podrške mladim i talentovanim ljudima čelnici Grand produkcije, kao i ćelnici grada Sarajeva došli su do zajedničke odluke da se finale Zvezde Granda zakazano za 13. jul, pomeri za dva dana i nesmetano održi 15. jula u ‘Zetri.

– Do ove odluke došli smo pošto su se razmotrili svi uslovi, koji garantuju bezbednost svih učesnika, ali i posetioca muzičkog spektakla. Grand produkcija napominje da je jedini interes muzika, koja ne poznaje granice, nacionalnu i versku pripadnost, te nas shodno tome raduje superfinale, koje će održati u Sarajevu”, javili su iz Grand produkcije.

 

loading...