Sara Trajanović besna zbog prevare

566
SHARE

Sara TrajanovićSKANDAL – Lepa manekenka Sara Trajanović preživljava pravi pakao od kada da se njen bivši dečko Milan Marinkovć smuvao sa njenom dobrom drugaricom.

Bivša farmerka je saznala da su joj njena drugarica, izvesna Sandra koju je upoznala sa Milanom, radili iza leđa zbog čega je oboma „zapušila usta“ najtežim uvredama i više im se ne javlja na telefon.

Kada je manekenka svratila u Niš sa Milanom kod Sandre, među njima su sevnule varnice, pa su vezu započeli ubrzo pošto je Cecin brat raskinuo sa Trajanovićevom.

Milan je pozvao Saru, ubrzo nakon što su raskinuli, da se vide i ona nije slutila šta će joj reći. Otišli su u kafić na Adi, gde je Marinković priznao da je u ljubavi sa njenom drugaricom i da to želi da joj on kaže, a ne da čuje od dušebrižnika.

Manekenka je u prvi mah samo je ćutala jer je bila u šoku a, posle je očiju punih suza počela da mu priča da je nula od čoveka, te da ga vređa.

Sara je tražila je da joj prizna da li je sa njenom drugaricom bio dok su njih dvoje bili u vezi i uputila mu niz uvreda.

Kako ne bi ostala dužna ni svojoj drugarici, atraktivna manekenka joj je napisala niz poruka u kojima je proklinje i pita kako je mogla i da li joj je savest čista – kaže naš izvor blizak bivšem paru.

loading...