facebook
Sanja Stanković SKANDAL ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

Sanjin otac progovorio o ćerkinom priznanju da je biseksualka!

Sanja Stanković

SKANDAL – Otac učesnice rijalitija Zadruga, Sanje Stanković nije iznenađen njenom izjavom kojom je javno priznala da je sa Jovanom Tomić Matorom u emotivnoj vezi već pola godine.

Njen otac, Novica je naveo kako nikada nije bila intimna sa bilo kojom ženom, te da on nije monstrum da bi je osudio zbog odluke koju je donela.

 

“Šta god moja ćera uradila, ja je podržavam. Nikako neću da je osuđujem, ona je svoj čovek. Ja mislim da je to sve vrsta igre… Ja ne mogu sad da tvrdim ni ovako, ni ionako. Nisam ja neki monstrum pa da je osudim nekako negativno. Kada izađe, sešćemo i razgovarati o svemu”, kaže Novica.

Novici je prokentarisao i Matorine ljubomorne scene upućene njegovoj ćerki, ali takođe nam je i otkrio kakvo mišljenje ima o Sanjinoj devojci.

“Sada su se smirile. Meni je to pre jako smetalo… Nema više te Jovanine histerije, kao što je imala. Plašim se kada Jovana ishisteriše da ne naudi Sanji, ali opet, ne verujem da će se to desiti. Matora je jedan kul lik, i najrealnija je u rijalitiju”, zaključuje Novica.

NE NOSI GAĆICE? Teodori se podigla majica, pa ispalo svašta! VIDEO

POGLEDAJTE UŽIVO ŠTA SE TRENUTNO DEŠAVA U OVOM POPULARNOM RIJALITIJU

loading...

POPULARNO

Loading…