facebook
Sanja Kužet

SANJA KUŽET PONOVO U GRANDU: Morala sam da smršam pre nego što sam se vratila kod Saše Popovića!

SANJA KUŽET

SANJA KUŽETSKANDAL – Atraktvina voditeljka Sanja Kužet je pre šest meseci rodila drugog sina Strahinju.

Ona se tada povukla sa televizije i posvetila roditeljstvu.

Međutim, od septembra ove godine ćemo imati priliku da lepu voditeljku ponovo gledaamo na malim ekranima.

Sanja sa nestrpljenjem čeka da se ponovo nađe u ulozi domaćina jedne od najgledanijih emisija “Zvezde Granda”.

– Zvanično je prošlo godinu dana od kada nisam na TV-u. Prvo sam se psihički pripremila pre svega za jednu pasivnu trudnoću, pa onda sve što ide oko bepca. Sada mi je u glavi posao. Kada se organizuje vreme i kada se pripremi psiha, sve ide lakše. Sada sam već u svojoj glavi u poslu i u onome što me čeka. Kod nas majki je prirodno da već unapred o svemu razmišljamo – kaže Sanja.

Uzeli smo svakako pomoć. Nemoguće je da danas žena može da postigne da radi a da ima tako malu bebu. Imaćemo ženu koja će konkretno da brine o bebi, a što se tiče školarca, on ima svoje obaveze. Kreće u treći razred. Sve moram da izguram – radni dan, noć na dežurstvu kući oko dece, a opet da na snimanju budem lepa i nasmejana.

– Zasad iz ovog ugla deluje komplikovano, ali kada krene, nemaš kuda. I kada prođeš taj nivo u životu, shvatiš da si i njega uspešno savladao. Ne mogu unapred da pričam, ali ja sam optimista i nadam se da ću se i tu snaći, naravno uz pomoć supruga. Nije sve samo na mojim plećima, pa tako da samo sebe junačim. Uz podršku svih članova porodice, jedino tako možeš da uspeš.

SANJA KUŽET– S obzirom na to da sam sama sebi zadala tempo da se za šest meseci vratim na scenu, a ne bih se odlučila na taj korak da u potpunosti nisam zadovoljna sobom ne samo fizički nego i psihički, onda je sve kako treba.

Naravno, uz vežbanje i malo korigovane ishrane liniju vratite na onu kakvu ste imali pre trudnoće. Ništa ne može preko noći da se promeni, ali da sam bila disciplinovana i imala želju da se što pre vratim u svoje stare stvari – jesam. Mislim da to ženi psihološki mnogo znači – poručila je Sanja Kužet.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics