Sandra Obradović uradila liposukciju vrata za 900 evra!?

307
SHARE

Sandra ObradovićSKANDAL – Bivša učesnica „Farme“, atraktivna Sandra Obradović rešila pre nekoliko dana se podvrgla hirurškoj intervenciji. Tako je ova atraktivna plavuša na jednoj privatnoj klinici u Beogradu uradila liposukciju vrata.

Kako je anonimni izvor rekao za medije, Sandra je istog dana puštena na kućni opravak, a za taj zahvat je koštao 900 evra.

– Sandra ne štedi pare zarad lepog izgleda, pa je nakon uvećanja usana odlučila da se reši viška sala koji je imala ispod brade. To nije bilo toliko primetno, ali je nju jako iritiralo, posebno jer se videlo na fotografijama koje je kačila na društvenim mrežama. Pošto se kod jedne drugarice raspitala o zahvatu, zakazala je intervenciju na klinici, koju je posetila u večernjim satima kako je niko ne bi video – kaže anonimni izvor te nastavlja:
Urađen joj je mali, skoro neprimetan rez ispod brade u lokalnoj anesteziji, a zahvat je trajao oko sat vremena. Odmah je otpuštena kući, a zavoj i konce skinulula je nakon nekoliko dana – rekao je izvor blizak manekenki

loading...