facebook
SANDRA AFRIKA SKANDAL SKANDAL NOVINE

SANDRA AFRIKA POSVAĐALA SEVER CRNE GORE: Opozicija poludela kada je saznala da će ona nastupati za Dan opštine!

Sandra Afrika

SKANDAL – Atraktivna pevačica Sandra Afrika bi trebala nastupiti na na stadionu malih sportova u okviru proslave Dana opštine Andrijevica, 17. jula.

Najava da će njen nastup koštati oko 5.000 evra izazvala je burne reakcije predstavnika opozicije koji su naveli da je  ovo potvrda da rukovodeća garnitura smišljeno nastavlja da, uz neracionalno trošenje poverenog novca, unižava tradicionalne, istorijske i kulturne vrednosti Vasojevića.

“Saznanje da će Sandra Afrika, čiji su određeni spotovi zbog neprimerene i provokativne sadržine zabranjivani za maloletnike, biti glavna zvezda proslave Dana opštine u Andrijevici predstavlja pravi skandal. Ako tome dodamo da će ona, kako smo obavešteni, za svoj nastup, od 8.000 evra koliko je Ministarstvo kulture odvojilo za manifestaciju uzeti 5.000 evra, onda je svaki komentar suvišan.

“Nekad je prostor Vasojevića bio poznat po uzornim domaćinima, junacima, umetnicima i intelektualacima. Danas, zahvaljujući aktuelnom režimu, ovaj prostor liči na afričke zabiti gde narod nema hleba da jede i gde je je istinska kultura misona imenica. Zato je gospoda na vlasti verovatno i odlučila da u Andrijevicu dovede Sandru Prodanović, jer njeno umetničko ime Afrika simbolički stavlja u istu ravan Vasojeviće i afričke siromašne zemlje. Da nije tužno, bilo bi smešno”, ističe Kastratović.

View this post on Instagram

@atlantisclubofficial 😘❤😗😗

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on

Iz lokalne uprave niko nije hteo da komentariše nastup Sandre Afrike za Dan opštine, ali vršilac dužnosti direktora Centra za kulturu Marko Vukić kaže da “u celoj priči nema ništa sporno već da neko zlonamerno želi da ispolitizuje čitav slučaj”

 

loading...