SAJT KOJI PRATI STRANCE OTKRIO ISTINU Ameri Severinu uhvatili u laži!

818
SHARE

SEVERINASKANDAL – Mediji su objavili da je popularna Severina prema datumu na sajtu američke vlade i Americi bila u periodu od 16. oktobra do 23. novembra.

Milan Popović je u to vreme popularnu Severinu tužio za zanemarivanje njihovog deteta.

Za razliku od njega, pevačica je početkom februara kačila fotografije iz Amerike uz tvrdnju da je tada boravila u toj zemlji.

 Sve je počelo tog 16. novembra, kada je Milan podneo tužbu protiv Severine za zanemarivanje deteta.. Ona mu se tada nije javljala na telefon, a Aleksandar je ostao kod njega.
Milan nije želeo da njegov sin bude sa bebisiterkama, te je pokušao da kontaktira sa Severinom, ali mu to nije pošlo za rukom.

Severina je po povratku u Srbiju, 23. novembra, podnela tužbu protiv Popovića za kidnapovanje, a policija je dva dana kasnije utvrdila da je ona na svojoj adresi.

Pevačica je u tom periodu boravila u Americi i nije oglašavala na društvenim mrežama, pa je fotografije iz Los Anđelesa sa Igorom i njegovom sestrom Natašom Kojić kačila tek u februaru.

SEVERINAMediji su objavili da postoje dokazi iz kojih se vidi da je Severina otputovala 16. oktobra, a vratila se 23. novembra i istog dana tužila Milana za otmicu sina.

Kada sam podneo tužbu za zanemarivanje deteta nisam imao sve podatke, ali sam znao da moj sin ne bi lagao da dugo nije video majku i da ga čuvaju nepoznati ljudi. Ne želim da utičem na njene planove, moja jedina želja je da budem prva osoba sa kojom će moje dete biti kada ona nije tu. Postoji li roditelj koji to ne želi?! – pita Popović.

loading...