SABOR TRUBAČA U GUČI: Milorad Dodik domaćin, peva mu Ceca!

808
SHARE

Dragačevski sabor trubača, Guča, Milorad Dodik, Svetlana Ceca Ražnatović, otvaranjeSKANDAL -Dragačevski sabor trubača u Guči će sutra otvoriti predsednik RS, a večeras će pevati Svetlana Ražnatović

Sabor trubača u Guči, 56. po redu počinje koncertima popularne pevačice Cece Ražnatović i Riblje čorbe, a svečano otvaranje predviđeno je za sutra, kad će gost biti Milorad Dodik.

Dragačevski sabor trubača, Guča, Milorad Dodik, Svetlana Ceca Ražnatović, otvaranjeOčekuje se preko pola miliona gostiju, a za titulu najboljeg trubača, ove godine će se boriti 18 orkestara. Za razliku od prethodne, ove godine će biti tri trubačka nadmetanja i dva komercijalna s koncertima folk muzike.

Mediji su objavili da će popularna Ceca za svoj nastup dobiti čak 30.000 evra, dok će srpska snajka Severina Kojić dobiti 20.000.

– Razdvojili smo estradne od saborskih manifestacija, pa će tako sreda, dan pre i nedelja, dan nakon Sabora, biti rezervisani za koncerte estradnih zvezda- rekao je Slobodan Jolović, predsednik Odbora.

loading...