Šabana častili sa 10.000 €!

331
SHARE

Šaban ŠaulićSKANDAL – Folk legenda, Šaban Šaulić bio je angažovan na jednoj zabav gde ga je gazda častio sa 10.000 evra.

U želji da svom sinu Dominiku, koji je pre godinu dana preživeo tešku saobraćajku priredi iznenađenje, njegov otac Boban angažovao je pevača Šabana Šaulića da peva na tom veselju, u glavnom gradu Austrije. S obzirom na to da niko od gostiju, pa ni slavljenik nije znao da njegov idol dolazi, kada se Šaulić pojavio i zapevao, svi gosti su od pozitivnog šoka zanemeli.

Popularni pevač je poljubio slavljenika, a zatim zapevao „Dođi da ostarimo zajdeno“, što je atmosferu dovelo do usijanja.

Zadovoljan reakcijom gostiju, pored honora, gazda objekta je dao pevaču koverat u kom je bilo 10.000 evra.

Dobro obavešten izvor je na ovu temu rekao:

Iako je znao da su naši sunarodnici u Beču galantni, Šaban nije ni slutio da se u koverti nalazi tolika novca. Kada je otvorio koverat, pevač je želeo da bakšiš podeli sa orkestrom, ali je gazda insistirao da taj novac ostane samo za njega, sa čim su se i ostali složili. S obzirom na to da je bio odlično počašćen, pevač se pošteno pesmom odužio prisutnima. Uz hranu i piće veseli gosti uživali su Šaulićevoj pesmi do ranih jutarnjih sati.
Šaban Šaulić

 

loading...