Šaban Šaulić za dlaku izbegao batine!

364
SHARE

Šaban Šaulić SKANDAL – Slavni pevač Šaban Šaulić nije ispoštovao dogovor koji je imao na jednom privatnom slavlju u Hrvatskoj i za dlaku izbegao batine

Za svoj nastup gde je trebao da peva dva sata, pevač je dobio honorar od 10.000 evra. Već nakon 45. minuta pevač je napustio scenu a za njim su krenuli prijatelji  Ćazima Osmanija.

Pošto je u tajnosti napustio svečanu salu, Ćazimovi prijatelji su krenuli u potragu za njim kako bi ga vratili na binu i naterali da peva.

Anonimni izvor koji se zatekao na licu mesta je na ovu temu rekao:

Sve je delovalo normalno do trenutka kad su pojedinci shvatili da se Šaban sa suprugom Gordanom i sinom Mihajlom iskrao iz sale i uputio ka hotelu koji je u vlasništvu njihovog prijatelja Ćazima Osmanija, koji je takođe bio na slavlju. Oni su opasni momci i Šaban nije trebalo tako da se ponaša jer je unapred dobio honorar da peva dva sata, a pevao je samo 45 minuta. Da ih slavljenica nije zaustavila, oni bi ga našli i svašta bi bilo. Sa druge strane, Viki i članovi Fantasik benda ispali su pravi profesionalci i nisu stali dok poslednji gost nije otišao.

loading...