Šaban Šaulić upoznao zeta! VIDEO

1093
SHARE

Šaban Šaulić, Ilda Šaulić, zet, Bojan VučkovićSKANDAL – Slavni pevač, Šaban Šaulić se žalio da mu ćerka nije saopštila da je trudna, niti je upoznao zeta.

Pevačeva ćerka, Ilda Šaulić će krajem godine postati majka, a sada je konačno  odlučila da oca svoje bebe upozna sa roditeljima.

Ekipa “Paparaco lov” je zabeležila momentat kada se kralj folka Šaban Šaulić došao u u jedan od luksuznih prestoničkih restorana kako bi se upoznao sa budućim zetom.

Na okupu je bila cela porodica Šaulić, a činjenica da je porodični ručak trajao nekoliko sati, govori da se Šabanu dopao ćerkin izabranik.

“Bojana Vučkovića znam od malih nogu, ali nisam smeo u javnosti da pričam o njemu dok mi Ilda nije dala zeleno svetlo. On je veoma dobar dečko, brine o Ildi, a inače je biznismen u Americi. Presrećan sam, ona je moj šećer. Jedva čekam da ih bude što više u kući, pa i Mihajlo da se što pre oženi i podari mi unuke. Nadam se da će pre rođenja deteta da Ilda napravi neko slavlje, a posle veliku svadbu. Oni brinu o tome”, istakao je kralj folka i dodaje da njegova mezimica odlično podnosi trudnoću.

“Ona je kao anđeo. Nikada lepše nije izgledala, lepša je sada nego dok nije bila u drugom stanju. Ona zaslužuje muškarca kakav je Bojan”, uz osmeh je rekao Šaban, a prenosi Kurir.

Pijana Cuca plakala za Šabanom!

loading...