Šaban Šaulić posle tuče sa Bosancem napušta Zvezde Granda!?

1174
SHARE

Šaban Šaulić, Zvezde Granda, Dragan Stojković Bosanac, svađa, odlazak, napušta, Saša PopovićSKANDAL – Slavni pevač i član žirija muzičkog takmičenja, Šaban Šaulić ne želi više da bude deo ove emisije.

Mediji su objavili da kralj narodne muzike , nakon snimanja emisije u kojoj se umalo pobio sa Draganom Stojkovićem Bosancem da ne želi više da bude deo žirija.

je juče, nakon snimanja emisije „Zvezde Granda“ u kojoj se umalo pobio sa Draganom Stojkovićem Bosancem, obavestio Sašu Popovića da ne želi više da bude deo žirija, saznaje Kurir.

Nepoznat izvor je za medije na ovu temu rekao:

– Šaulić je povređen jer smatra da mu članovi žirija namerno upadaju u reč dok komentariše kandidate. On misli da nimalo ne poštuju ni njega kao čoveka, a ni njegovu dugogodišnju uspešnu karijeru. Saša ga je tokom razgovora nagovarao da ostane i da neće dozvoliti da se ponovi slična situacija, ali Šaban je uporno ponavljao da želi da ode. Popović ga je ubeđivao da se predomisli jer je do kraja snimanja emisija u kojima žiri odlučuje o sudbini kandidata ostalo vrlo malo, pa postoji mogućnost da Šaban ipak ispoštuje dugogodišnjeg prijatelja – otkriva izvor.

– Šaban je često prijateljima isticao da mu žiriranje predstavlja veliki napor i stres i teško su mu padale upadice kolega tokom njegovog komentarisanja kandidata. Njemu je pogotovo teško jer se ni zdravstveno ne oseća najbolje – rekao je izvor blizak pevaču.

 

loading...