ŠABAN ŠAULIĆ POSLE OPERACIJE: Ništa bez mog zeta!

742
SHARE

Šaban Šaulić, operacija, aorta, oporavak, Bata Mirković, Sanela, ItalijaSKANDAL – Kralj narodne muzike nedavno je hitno operisan.

Šaban Šaulić je zbog toga odložio sve poslovne obaveze, a sada se već vratio u žiri u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Pevač je operisan u Italijanskom gradu Peruđa a sve vreme pored njega je bila njegova porodica.

“Operisan sam od te puste aorte, sa mnom su bili supruga i ćerka Sanela. Bio je i njen suprug Bata Mirković koji je bio najbolji na svetu zet u tom trenutku. Kad mi je bilo teško, on se našao u svakom trenutku sa mnom. Dolazio je pre prve vizite a odlazio posle zadnje. Čini mi se više nego rod rođeni. Verujem da bi tako i Mihajlo uradio ali on je bio neko kome nikada neću moći da se zahvalim i odužim dovoljno.”

“Sutradan, posle operacije doktor nešto priča sa Batom pa malo malo i pogledaju u mene. Ja sad Batu pitam o čemu toliko pričaju. Kaže on “nije on znao da si ti tamo zvezda, bio je na Jutjubu i video te”

“Posle sat vremena ja ustanem, zaboravim. Kad vidim ide krv, ja krenem da zatražim pomoć. Kad me ona žena videla poče nešto da me grdi na njihovom jeziku”, zaključuje Šaban za Ekskluziv i dodaje da se raduje što će mu ćerka Ilda uskoro roditi unuče, ,prenosi Kurir.

VUČIĆ POZIVA NA MIR Imamo informacije da će biti nemira u Republici Srpskoj!

Aleksandar Vučić premijer konferencija vanredna obraćanje javnost
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić apelovao je na vlasti u BiH i RS, povodom najavljenog protesta u Banjaluci za subotu, da sačuvaju mir
loading...