ŠABAN ŠAULIĆ IZBODEN NOŽEM U BEČU: Otkrio da je preživeo pokušaj ubistva!

445
SHARE

Šaban Šaulić, Ognjen AmidžićSKANDAL – Nekrunisani kralj narodne muzike Šaban Šaulić kao gost u Amidži šouu ispričao kako se snalazi sa ženama, te strašnu priču o ranjavanju koje je preživeo u Beču.

Pevač je isrpičao kako se u Pinkovim zvezdama oseća kao da je on Sultan Sulejman… “Zovem ih anđelima. Za mene su pravi anđeli. Dobro funkcionišemo. Nadam se da će biti više svađa”, kazao je.

“Ne prija mi kada krenu sa posebnim tretmanom. Mada, kada krenu sve žene na mene, prođu me žmarci. Zasad funkcionišemo dobro. To je šou program. Mi moramo da budemo zanimljivi, da dižemo gledanost. Moja Bubica (Dara Bubamara), počela je da psuje malo. Volim je, slatka je mnogo. Sve ih volim zasad, dok mi neka ne stane na žulj”, otkrio je Šaulić.

Šaban je ispričao i strašnu priču o tome kako je preživeo pokušaj ubistva dok je boravio u Beču.

Šaban Šaulić, Ognjen Amidžić“Izboli su me nožem u haustoru. Ja sam ušao iz hodnika koje ima svetlo. Povuče me ruka jedna u mrak, osetio sam nož u leđima. Gledao sam da eskiviram, pošto sam bio sportista. Počeli su da bodu u leđa. Sreća pa nisu u nerv pogodili. Samo sam video taj stari ulaz. Ništa više. Kao ćorava kokoš.

– Tu su prošla neka dvojica, beže. Jedan me je udario onim bokserom. Imao sam ogrebotinu po licu. Mislio sam da sam iskrvario.. Ranjen sam bio i mislio sam da će videti da nisu završili posao.

– Hteli su da me ubiju! Sedamdeset pet stepenika sam prešao i ušao u sobu. Počeo sam da skidam taj težak kaput, a sako još teži od krvi… Okrenuo sam jednu prijateljicu i uputim je u situaciju. Rekao sam joj da možda neću preživeti dok dođe policija…

– Došla je hitna pomoć, bacili su me na pod i odneli me u bolnicu, krpili me… I ja sam sutra već zvao neke prijatelje, bio sam spreman da krenem kući.

– Stalno sam mislio da će doći ovi što su me izboli da završe posao. Na kraju sam otišao sa prijateljem za Beograd”, završio je priču popularni pevač.

Tom prilikom popularni folker je pričao o novom angažmanu u Pinkovim zvezdama, ali i o svojoj deci i pesmama.

“Onaj ko ne vredi ne može ni da promeni tim. Bilo je interesovanja za mene. Lepo je, prijatno kad te neko traži. Lepo je kad iz šabačke Mačve pređeš u Barselonu”, rekao je Šaban.

loading...