RODITELJI ZGROŽENI DJ Krmak snimio skandalozan spot sa seksi profesoricom u smederevskoj školi! VIDEO

1000
SHARE

SKANDAL – Popularni folker Di-džej Krmak snimio provokativni spot u smederevskoj osnovnoj školi “Dimitrije Davidović”.

U spotu dominira  provokativno obučena profesorka, a zavirivanje profesorki pod suknju i podmićivanje direktora škole, samo su neke od skandaloznih scena u spornom spotu.

Ovo je skandal! Nismo ni znali da se to snima u školi, niko nas nije obavestio. Ovo je sramota šta dozvoljavaju da se radi po učionicama – ogorčena je majka Jelena R. (40) čiji sin pohađa ovu školu.

– Stvar je ukusa ko kako tumači spot. A o ukusima ne treba da raspravljamo. Za mnoge može da naruši ugled škole, ali po mišljenju mnogih, baš može da promoviše školu. Ne bih da se opredeljujem ni za jednu stranu, neka javnost prosudi – kaže direktorka Snežana Đurić za “Novosti”.

– U tom spotu se vide i deca ali i domar škole. Kako, bre, nije narušen ugled? Žena koja glumi profesorku vrcka u suknjici koja joj jedva pokriva intimne delove, i neko kaže da ovo nije narušavanje ugleda. Čemu uče našu decu? – ogorčen je Ivan M. (43) iz Smedereva, prenosi Alo.

Pogledajte priloženi video i kako izgleda sporni spot:

Poznato je da Di-džej Krmak nije prvi folker sa naših prostora koji je iskoristio školske učionice za snimanja provokativnog spota.

Pevačica Selma Bajrami je snimila provokativni spot u školskim učionicama…. Pogledajte:

loading...