RIZIČNA TRUDNOĆA: Ani Nikolić doktor zabranio nastupe zbog bebe!

694
SHARE

Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta, trudnica, pauza, odmorSKANDAL – Pevačici Ani Nikolić je ovo prva trudnoća, te može biti i rizična..

Popularnapevačica je odlučila da sve podredi tome, te će odložiti nastupe i planira putovanje na neku egzotičnu destinaciju sa suprugom Stefanom Đurićem Rastom.

– Ana je poslušala savete lekara, koji joj je savetovao strogo mirovanje tokom trudnoće. Njoj je ovo prva trudnoća, može biti i rizična, i pevačica je odlučila da sve podredi tome. Zato je otkazala sve nastupe – kaže za Kurir izvor blizak pevačici.

Navodi se da će popularna pevačica sačekati da Rasta završi sa ugovorenim nastupima, kao i sa šouom „Ja imam talenat“,  a potom će odlučiti koju destinaciju žele da posete.

– Dvoume se između Tajlanda i Dubaija, tek će odlučiti – završava izvor.

Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta, dete, usvajanje, Ja imam talenat

POSTAĆE RODITELJI A SAD DONELI VAŽNU ODLUKU: Ana i Rasta žele da USVOJE još…

SKANDAL – Poznati bračni par Đurić je na početku 2017. godine saznao da se pevačica Ana Nikolić nalazi se u blagoslovenom stanju.   “Istina je, dobila sam rezultate, trudna sam….
Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta, Ja imam talenat, tužna priča

RASTA PLAKAO, ANA GA TEŠILA: Njegova tužna priča nikog u Talentu nije ostavila ravnodušnim!…

SKANDAL – Nova epizoda takmičenja “Ja imam talenat” nikoga nije ostavila ravnodušnim… U novoj epizodi takmičenja jedan od kandidata je rasplakao sve u studiju. Zbog njegove tužne životne priče…
loading...