Anastasija Ražnatović Ceca Ražnatović SKANDAL NOVINE ZABAVA

RIJALITI RAŽNATOVIĆ!! Ceca i njena deca dobili ponudu da snime rijaliti, a cifra je NENORMALNA!

Anastasija Ražnatović, Ceca Ražnatović, rijaliti, Veljko RažnatovićSKANDAL – Mediji su objavili da je balkanska diva, Ceca Ražnatović , navodno, dobila ponudu od jedne privatne producentske kuće.

Prema nezvaničnim informacijama, ideja je da ovaj program liči na rijaliti porodice Kardašijan, a kamere bi  pratile i Cecine koncerte, kao i njenu decu u klubovima i to za basnoslovni honorar od 400.000 evra.

 

– Planirano je da kamere budu postavljene u njenoj vili kako bi snimile Cecu u opuštenoj, kućnoj varijanti. Od rane zore bi bilo zabeleženo njeno kretanje po dnevnoj sobi i kuhinji, ali ne i spavaćoj sobi. Ukoliko pristanu da se snimaju i ostali članovi njene porodice – sestra Lidija sa decom i suprugom, otac Sloba i majka Mira i brat od ujaka Milan Marinković – dobili bi bonus od 100.000 evra.

Anastasija Ražnatović, Ceca Ražnatović, rijaliti, Veljko Ražnatović – Budući da njena familija ne voli da se eksponira, verovatno od toga neće biti ništa. Međutim, to bi bila idealna prilika da se pevačica pokaže u pravom svetlu i sigurni smo da bi se super snašla u tome. Pored toga što bi se rijaliti snimao u Cecinoj kući, kamere bi je pratile i na njene koncerte, a njenu decu u klubovima – navodi izvor blizak produkciji koja je Ceci navodno ponudila snimanje rijalitija, i dodao da bi se najveći deo priče vrteo oko Veljka i Anastasije.

– Oni obožavaju noćni provod, pa bi gledaocima bilo zanimljivo da vide kako se Cecina deca vesele u klubovima. Naravno, ne bi mogli da sakriju ljubavni život, pa bismo se uverili i koliko je jaka Veljkova ljubav prema novoj devojci Ani Cakić. A ako Anastasija ima novog dečka, sigurni smo da bi epizoda o tome bila najgledanija – tvrdi izvor blizak produkciji koja je Ražnatovićevoj navodno ponudila da sa porodicom snimi rijaliti, prenosi telegraf.

Loading…