RASPISANA POTERNICA: Ne vraćam se u Srbiju!

518
SHARE

VLADA STANOJEVIĆSKANDAL – Za poznatim voditeljem raspisana poternica jer se nije pojavio na završnom ročištu u slučaju koji se vodi protiv njega.

Naime, bivša verenica Vladimira Stanojevića ga je optužila da ju je brutalno tukao.

Popularni voditelj već nekoliko meseci živi i radi u Nevadi, gde će ostati do juna sledeće godine, ukoliko sud ne odluči drugačije.

– Nisam prijavio promenu adrese stanovanja sudu i zbog toga mi nije uručen poziv, ali to će sve biti regulisano u ponedeljak. Na suđenju je bio moj advokat i objasnio je da se nalazim u Americi i da ću sutra prijaviti novo prebivalište, tako da niko nema potrebe da brine, jer ću biti skinut sa poternice – tvrdi Stanojević.

“Za sada sam ovde, započeo sam razne poslove i stvarno mi je lepo. Prija mi promena. Ne verujem da ću se vraćati u Srbiju. Doći ću da vidim majku i sestru, ali kada će to biti, ne znam”, otkriva Stanojević.

“Ja sam izjavu policiji dao, presuda nije doneta, dotična je davala lažne iskaze… Da sam imao zabranu i da ne mogu da izađem iz zemlje, ja bih bio priveden još na aerodromu. Ne bi me pustili da otputujem u Ameriku”

“Prestonica Srbije je broj jedan kada je noćni život u pitanju. Nema grada koji ima provod, klubove i vesele ljude kao što to ima Beograd. Imam tu puno dragih ljudi, ali je došlo vreme za promene, a Amerikom sam jako zadovoljan”, objasnio je voditelj.

Popularna fitnes-instruktorka Ana Marija Žujović je šokirana Vladimirovim postupkom:

“Poternica je podignuta i to je sve što mogu da vam kažem. Nadam se da će se taj slučaj uskoro rešiti”
Ana Marija Žujović

loading...