Raskinuli Kaća i Bane

401
SHARE

SKANDAL, SCANDAL, SKANDAL VESTI, SCANDAL VESTI, POZNATI, SKANDAL NOVINESKANDAL  –  Popularni par koji je nacija zavolela u rijalitiju „Farma 3“,  Katarina Živković i Branislav Janković, raskinuli su četvorogodišnju vezu!

Kaća i Bane su se u poslednje vreme veoma udaljili, pošto je pevačica non-stop radila, a i Bane je bio okupiran poslom. Sve ove okolnosti su dovele do kraha njihove ljubavi.

Blizak izvor paru za medije je izjavio:

Iako su mnogi verovali da će Bane i Kaća biti jedini par koji se upoznao u rijalitiju, sačuvao svoju ljubavnu vezu i na kraju stupio u brak, to se ipak neće dogoditi, jer su definitivno raskinuli! Njih dvoje su se dosta udaljili i počeli su da se raspravljaju oko mnogih stvari, što je rezultiralo raskidom -.

I jednom i drugom je trenutno veoma teško, što je i razumljivo, s obzirom na to da su četiri godine bili u vezi. Ipak, mislim da do njihovog pomirenja neće doći jer su sada definitivno odlučili da raskinu.

Kaća i Bane su se upoznali  2010. godine u trećoj sezoni „Farme“, kada je pevačicaizašla kao pobednik ovog šoua. Par je nastavio svoju vezu, a nedugo zatim počeli su i da žive zajedno. 

 

loading...