facebook
Luna Đogani SKANDAL ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

“Raskidaću te zubima!” Stravična svađa Lune i Nataše! VIDEO

LUNA ĐOGANI

SKANDAL – Učesnica rijalitija Zadruga, pevačica Nataša Moskva je zbiljno zapretila Luni, a razlog svađe je to što sinoć, u toku rasprave Nataše i Marije Marinković, Luna nije stala na njenu stranu.

Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti dok je Nataša urlala na Lunu tvrdeći da je blogerka izdala njihovo prijateljstvo.

– Što si mene napala Nataša? Da li sam te ja uvredila?! – upitala je Luna.

– Ne biraš sredstva, ne biraš način. Bezobrazna si, Luna. Živiš u zabludi, i niko ti ništa u ovoj kući ne može reći Luno. Bezobrazna si! – vikala je Nataša.

– Evo ti si upravo pokazala šta misliš o meni, hvala ti puno. Što si se sve vreme folirala glumila mi drugaricu, kao razumeš me a ti si upravo pokazala kao i svaka devojka koja misli šta si uradila u Zadruzi 1 svi su ti govorili “ua”! A ti se time sladiš. Znaš šta sam prošla ovde, znaš kroz šta sam prošla. Treba da te bude sramota što si to rekla – odgovorila joj je Luna.

– Tebe treba da bude sramota za svoje ponašanje! Deset godina si mlađa od mene, tako se ponašaš, ne biraš sredstvo, način. Ne gledaš koga napadaš, na koji način napadaš! – rekla joj je Nataša.

LUNA ĐOGANI

– Ja tebe nisam uvredila nijednom rečju – pravdala se Luna.

– Jesi, uvredila si me sinoć! I to dok mi je bilo najteže, da si skočila kao neka drugarica da si mi pomogla ti si me vređala jer nema ko drugi da me teši. Jesi ti realna ženo? – vikala je Nataša.

– Raskidaću te zubima bez obzira što smo u rijalitiju! – rekla je Nataša Luni.

Pogledajte priloženi video i kako je izgledala njihova svađa:

 

loading...

Loading…