RADINA KOLEGINICA: HARIS je velika švalerčina! Rada mu praštala jer je odličan u KREVETU!!

2200
SHARE

Rada ManojlovićSKANDAL – Ponzato je da je popularna pevačica Rada Manojlović oduvek sumnjala u vernost svog dečka Harisa Berkovića.

Radina koleginica i prijateljica je u izjavi za Kurir Stars ispričala da je pevačica bila upućena u Harisove preljube, ali dugo nije želela da ga ostavi jer im je seksualni život bio odličan.

Berković je velika švalerčina. Iako prema Radi gaji velika osećanja, on ne može da se kontroliše u društvu drugih devojaka. Najviše joj je bio neveran na svirkama, kada masu devojaka dovede u svoj separe.

– Kad radi u inostranstvu, obavezno neku pokupi posle nastupa i završe zajedno u njegovoj hotelskoj sobi. Nastupali smo zajedno nekoliko puta i uvek bi posle svirke završio s nekom obožavateljkom u sobi”, otkriva Radina koleginica.

Objavljeno je da je Rada svog dečka više puta uhvatila u laži, te da mu je nalazila i prepiske s drugim devojkama.

Na kraju je ipak odlučila da joj je svega dosta jer on stvarno nije imao granicu!“, kaže naša sagovornica.

Rada Manojlović, Katarina Živković, Haris Berković, svađa, afera, prevara

LJUBAVNI TROUGAO: Rada Manojlović NAPALA Kaću Živković na snimanju jer se MUVALA sa Harisom!

SKANDAL – Mediji su spekulisali da je mladi pevač, Haris Berković nasrnuo na Kaću u hotelskoj sobi u Novom Pazaru, želeći da ima seks sa njom! Sve…

KONAČNO OTVORILA DUŠU: Rada Manojlović prvi put progovorila o Harisovoj prevari!

SKANDAL – Veza između popularnog para Rade Manojlović i Harisa Berkovića obavijena je velom misterije. Onisu jedno vreme vezu negirali, a sada su odlučili da prvi…
loading...